Skab en tryg og hyggelig hule omkring dit barns seng eller hyggekrog med en sengehimmel fra Vanilla Copenhagen.

I livet med en lille baby kommer du til at tænke på og tale om søvn (både din egen og dit barns) som aldrig før. Søvn er vigtigt – og det betyder noget, hvor du placerer sengen, og hvad der er omkring.

Giv dit barn følelsen af et eventyrligt og rart sted at være, når det skal sove. Brug en sengehimmel fra Vanilla Copenhagen over dit barns seng, for at skabe et hyggeligt og trygt rum, uden at lukke omverdenen helt ude.

sengehimmelPlacering af sengen

Placering af dit barns seng er vigtig, sengen må ikke stå i træk, hverken fra vinduer eller døre, så udover at sengehimmelen skaber en hyggelig hule og tryghed, kan den også afhjælpe med at holde træk og lys ude. Ikke mindst om sommeren kan afskærmningen med sengehimmelen også være en fordel, så myg og insekter ikke finder vej ned til den silkebløde babyhud.

Vanilla Copenhagen sengehimmel findes i et vælg af farver. Se blot mere her. De er elegante og hænger flot og florlet ned fra loftet. Stoffet er en Voile 100% bomuld. Det er en bomuld som er fint vævet, så den har en tynd og luftig struktur, som blidt vil hænge ned fra loftet.

Brug en sengehimmel til hyggekrogen

Når barnet bliver større,  kan du også bruge sengehimlen som indramning til en hyggekrog. Lav en lille krog med en masse puder og tæpper, hvor i kan læse en bog, snakke om dagen der er gået eller hvor man bare kan side helt uforstyrret og fordyber sig og drømme hen. Mulighederne er mange!

Ud over at være praktisk, er sengehimmelen  også smuk at kigge på. Det er derfor ikke svært at få den til at passe ind på børneværelset eller i stuen. Brug den som en dekoration til værelset samtidig med at den er et rart og dejligt miljø for dit barn.

Sengehimlen har i toppen en let hula hop ring, i tilfælde af at den falder- eller bliver revet ned, vil den lette bøjle ikke kunne skade. Søg altid for at din himmel er fastsat ordentlig på en krog i loftet.

sengehimmel

Skab tryghed med Little Teddy

Tryghed i velkendte rammer skaber tryghed. Vi kan anbefale den sødeste Little Teddy krammebamse med musik at sove og sige godnat til. Den blide musik fra Little Teddy uroen virker beroligende under sengehimmelen.

 

Ønsker du yderligere inspiration eller har du andre spørgsmål, kan du altid kontakte os på info@vanillacopenhagen.dk