Hvis du er på udkig efter den lilles første nusseklud, hjælper vi dig her med at finde denne. Det kan selvfølgelig også være, at du blot er på udkig efter at udvide dit barns udvalg. Om end det ene eller det andet er tilfældet for dig, hjælper vi dig her igennem mulighederne for den næste nusseklud til dit barn.

Senere i dette indlæg vil vi gennemgå andre genstande, der sammen med en nusseklud, i højere grad kan danne de trygge rammer for dit barn.

Hvorfor bruge en nusseklud?

En nusseklud kan meget hurtigt blive en utrolig værdifuld genstand for babyen. Der findes nok ikke noget bedre for barnet, når den lille søger trøst, eller når trætheden kommer snigende. En nusseklud bliver en god ven for barnet, særligt hvis kluden dufter af mor og far. Det skaber tryghed, eksempelvis når barnet skal sove alene i barnevognen. Derfor bør I overveje selv at sove med den i sengen, inden barnet begynder at bruge den. Det kan være med til at skabe duften og det velkendte, som jeres barn virkelig vil nyde godt af.

Nusseklude hos Vanilla Copenhagen

Hos Vanilla Copenhagen har vi et udvalg af nusseklude fra Little Teddy. Disse nusseklude er fremstillet af 100% bomuld, således at du naturligvis ikke skal være nervøs for kemikalier. Vores nusseklude kommer i forskellige farvevarianter, der henvender sig til drengen eller pigen.

nussekludnusseklud

En nusseklud med teddybjørn

Nussekluden fra Little Teddy er udstyret med det velkendte hoved fra en teddybjørn. Dette søde ansigt kan faktisk også bidrage med en sentimental værdi, du måske ikke havde forestillet dig. I realiteten er det mere end blot en genstand for dit barn.

Der er faktisk noget videnskabeligt bag forbindelsen mellem barnet og teddybjørnen. Separationen af moderen og babyen er næsten uundgåelig i dag. En personificeret nusseklud med en teddybjørn, som Little Teddy, kan faktisk få barnet til at tænke på moderen. Igennem den spæde barnealder passer moderen på sit barn, føder og vugger sin baby, alt imens barnet holder sin teddybjørn eller nusseklud. Barnet nusser med den og begynder måske at associere nussekluden med sin mor. Teddybjørnen og nussekluden bliver en del af forholdet mellem moderen og barnet, og derfor skaber den komfort, når moderen ikke er til stede.

Nussekluden og teddybjørnen kan hjælpe med at aflede stress for jer som forældre. Samtidig kan den bygge selvsikkerhed, lindre tårer og bistå hjælp i den sociale udvikling. Den kan hjælpe barnet med at håndtere frygt, bekymring og det ubevidste.

En nusseklud er altså en fantastisk investering, der ikke behøver at koste mange penge. Hos Vanilla Copenhagen ligger vores to forskellige hver især til 199,95 kr.

Nedenfor vil vi anbefale andre produkter, der kan hjælpe i barnets søvn og tryghed.

Musikuro og babytæppe

Disse to genstande kan i høj grad ligeledes skabe ro og tryghed, når trætheden kommer snigende for den lille. En musikuro skabe fokus og kan være utroligt beroligende, når barnet skal sove eller noget helt andet. Det kan lige så vel være, når du skifter ble, og barnet ikke gider det. Her kan en musikuro give ro i de minutter, det nu måtte tage at skifte bleen.

nusseklud

Hos Vanilla Copenhagen har vi en musikuro, der spiller “Sleep baby sleep”, som er en rolig og klar vuggevise. Visen stimulerer babyens sanser, og den kan få enhver baby til at slappe af.

Denne kan man kombinere med et babytæppe, som vi udbyder i både strik og bomuld. Et babytæppe får også ganske hurtigt en duft af hjemmet, hvorfor det skaber tryghed, hvis man skal ud af huset. Et babytæppe i bomuld er en anelse varmere, som særligt er meget brugbart her i vintertiden. Find dit næste babytæppe under vores brede udvalg lige her.

nusseklud

Kombinationen af et babytæppe, en musikuro og en nusseklud skaber de bedste rammer for dit barn. Det vil føle sig trygt og udvikle sig, mens det skaber ro i jeres hverdag som forældre. Vi håber, at det har hjulpet jer på vej med at finde de bedste genstande til jeres barn.