Nattou distributør Danmark

Farverne fra Nattou er fine og nedtonede, og de forskellige designs som Lapidou, Mia & Basile, Fanny & Oscar, Sam & Toby, Adele & Valentine vækker nemt barnets interesse med deres let genkendelige dyrevenner. Med en bamse fra Nattou får dit barn den sødeste og blødeste ven ved sin side. Alle anvendte materialer er naturligvis testet efter europæiske standarter.

Nattou har siden 1988 designet bamser og de blødeste babyprodukter. Nattou skaber helt fantastiske babyprodukter med mange lege- og sanse aktiviteter, og de søde tøjdyr fra Nattou bliver hurtigt populære favoritter hos børn. Materialer og designs er nøje udvalgt og udviklet, så de passer til det lille barns behov. Alle Nattou’s produkter er designet med stor sans for detaljer i høj kvalitet.

Nattou’s sortiment spænder bredt, uanset hvad du har sat jagten ind på. Kontakt os på 70207140, hvis du har brug for mere information.

Nattous sortiment spænder bredt, uanset hvad du har sat jagten ind på, så kan du finde lækre kvalitetsprodukter her på siden.

Nattou produkter: Fra 0 til 36 måneder

Aktivitets- og legetæpper

med super bløde kanter og mange lege aktiviteter. De mange forskellige aktiviteter kan være med til at motivere barnets bevægelse og kan være med til at understøtte den motoriske udvikling.

Bløde og charmerende musikuroer.

De er alle med søde og små finurlige figurer, som kigger ned på barnet imens de drejer rundt på en hvid, solid fæstearm og en lille mekanisk spilledåse, som spiller ”La-le-lu”.

Polstret gyngedyr i plys og træ. Gyngedyrene er meget bløde, sjove og hyggelige for barnet at gynge på. Gyngedyret et stabilt og sikkert sæde med sikkerhedssele, hvilket gør gyngningen både sjov og sikker, selv for mindre børn.

Blæksprutte m/u musik. De gladeste, blødeste og sødeste krammebamser, som har form som en blæksprutte med 8 lange snoet bløde arme. Bamsen er lavet særligt til nyfødte børn, designet hjælper med at træne barnets naturlige griberefleks, når de små fingre griber omkring de bløde snoet arme som minder om navlestrengen, og dermed den velkendte tryghed som var i livmoderen.

Krammebamser m/u musik. De gladeste, blødeste og sødeste krammebamser- og dyr, som hurtigt bliver blandt barnets favoritter.

Nusseklude- og plaider.  De fineste og blødeste nusseklude. Bla. har nussekluden fra sortimentet Labidou er en meget fin kombination med en lille kanin med meget lange øre og små tags, som kan berolige og underholde baby. Bliver hurtigt en af barnets yndlings nusseklude at putte sammen med.

Spiral til tremmeseng, autostol og klapvogn. De sødeste små figurer holder nemt dit lille barn underholdt i tremmesengen. Den fine bløde spiral med søde små finurlige figurer, kan sættes fast ved at dreje den om tremmesengen, autostolen eller klapvognen, det er kun fantasien der sætte grænser! De små figurer underholder og hjælper med at stimulere barnets forskellige sanser.

Suttekæde med silikone- og træperler. Alle Nattou’s produkter er designet med stor sans for detaljer, høj kvalitet og lavet i smukke farver.