Om Vanilla Copenhagen

For 25 år siden startede drømmen om hvad der skulle vise sig at blive til vores hjertebarn og levebrød. Dengang var farvevalg og kvalitet noget man skulle lede længe efter.
Susanne Mikkelsen & Sus Rasmussen besluttede sig for at tage opgaven i egen hånd og fik fremskaffet sig noget lækkert piqué-vævet bomuldsstof som de fik indfarvet og trykt.
På dette tidspunkt startede eventyret for alvor. De syede dynebetræk, hovedpudebetræk, vugge- og sengehimler og meget andet. Børnene elskede det, og vennerne fik øjnene op for de lækre produkter.
Der blev syet mere, og der blev syet dag og nat. Inden længe kom der forhandlere til, og det smukke lyserøde stof blev til Isabella kollektionen og det lyseblå til Victor, som efter kort tid i butikkerne blev en kæmpe succes.
Sortimentet tog hurtig fart og blev udvidet med alt fra amme puder og kravlegårdsmadrasser til musikuroer og myggenet.

Vanilla Copenhagen er i dag et varemærke, som forhandlere og forbrugere stoler på. Dette skyldes at vi aldrig er gået på kompromis med kvaliteten af bomuld, vores vævning, farvning, syning eller design.
Vi bestræber os efter at give vores forbrugere den bedst mulige oplevelse, og netop derfor er der kræset for hver enkel detalje.

Bæredygtighed

Vores tilgang til produktion er præget af bæredygtighed, alt sammen for at passe på miljøet og for at bidrage til at vores små kære på sigt får de bedst mulige betingelser. Vanilla Copenhagen, har med sine mange års erfaring fokus på økologisk bomuld og Oeko-tex certifikater. Vi stræber efter at producere uden stofspild og med stor respekt for naturens ressourcer. Alle vores produkter er fremstillet i kærlighed på fabrikker med ordentlige arbejdsvilkår. Dette kan vi takke vores ansatte rundt om i verden for. De er nemlig med til at søger for at alting går op i en højere enhed og at vi kan stå 100% inde for vores leverandører.

Kontor og showroom:

Vanilla Copenhagen (Gemini A/S)

Lyngbyvej 415
DK-2820 Gentofte

Kontortid:
Mandag-torsdag: 9.00 – 16:30
Fredag: 9.00 – 16.00

E-mail: info@vanillacopenhagen.dk


Oplysninger:
CVR-nr.: 16407984
Danske Bank, Nytorv afd.

 

Design & Salg: Susanne Mikkelsen, skm@gemini.dk

Forhandlersupport & Levering: info@vanillacopenhagen.dk

Marketing, Nye forhandlere, Eksport:  Mark Mikkelsen, mam@vanillacopenhagen.dk

 

Vi er desværre ikke i stand til telefonisk at betjene privatkunder. Vi henviser til vores forhandlere, som vil kunne give råd og vejledning. Vi svarer dog gerne på spørgsmål vedrørende varer købt på vores webshop ved mail til: info@vanillacopenhagen.dk

 

Ønsker du at reklamere, bytte eller returnere en vare, skriv venligst til info@vanillacopenhagen.dk med angivelse af “bytning”, “returnering” eller “reklamation” i emnefeltet og medsend ordrebekræftelsen for købet.