baby sengetøj

Søvnen er noget af det mest essentielle for at have et sundt og afbalanceret barn. Samtidigt er det én af de ting, som mange nye forældre har størst problemer med. Det er helt normalt, og der er heldigvis ting man kan gøre, for at prøve at forbedre søvnen for hele familien. Én af disse ting er, at sørge for at skabe et lækkert og afslappende miljø, i dét område, hvor dit barn skal sove.

 

Vælg det rigtige baby sengetøj

Én af de mest essentielle ting i din baby’s seng, er selvfølgelig sengetøjet. Det er vigtigt at det baby sengetøj du køber, er i lækre materialer. Sengetøjet skal nemlig ligge helt tæt op ad din baby’s bløde hud. Alt baby sengetøj fra Vanilla Copenhagen er produceret i blødt, naturligt bomuld. Intet af sengetøjet indeholder nogle former for allergener eller skadelige stoffer, og er alle Oeko tex® certificeret. Er det barn ikke helt en baby længere, fås vores sengetøj også i ‘junior’ størrelser til de lidt større børn. Derudover er noget af sengetøjet så yndigt og lækkert, at man som forældre godt kunne have lyst til at sove med det selv – det kan du heldigvis godt! Vi har nemlig også sengetøj i voksenstørrelser. Uanset om det er til dig selv eller til dit barn, er der altså rig mulighed for at skabe bløde, lækre og naturlige omgivelser at sove i.   

 

baby sengerand

Den gode sengerand til tremmesengen

Er du én af de rigtig mange danskere, der anvender en tremmeseng til dit barn, kan det være en god idé at investere i en lækker sengerand. En sengerand er en fleksibel skumbarriere betrukket med stof, der anvendes til at ‘skærme’ tremmesengen fra babyen. Dette er både for at gøre kanten lidt blødere. Også for at undgå, at din baby stikker sine arme og ben ud gennem tremmerne. En ekstra bonus er, at det skaber en hule-agtig fornemmelse i tremmesengen. Dette er betryggende for din baby, og kan få den til at sove bedre.

Vi har mange forskellige sengerande i vores sortiment. For eksempel har vi, som de eneste i Danmark, en sengerand der er skabt specielt til den meget populære Side By Side-tremmeseng. Har du denne tremmeseng, kan det derfor være en fantastisk idé at investere i en Side By Side sengerand i de helt rigtige mål.

 

Vuggeranden til de helt små

Er din baby helt lille og ny, anvender du måske en vugge i stedet for en rigtig tremmeseng. Hos Vanilla CPH har vi også specielle vuggerande, der er tilpasset de mindre mål, som en vugge har. Der kan være de præcist samme fordele ved at anvende en skumrand til en vugge – alle rande fra Vanilla CPH er i et betræk af lækkert og naturligt bomuld, uden nogen skadelige eller allergifremkaldende stoffer. Den hule-agtige fornemmelse som skumranden giver, kan særligt være godt for de helt små børn. Afskærmningen kan minde en anelse om det trygge miljø inde i mors mave. Det er derfor helt ideelt til at hjælpe den lille med at sove.

vuggerand